Egy igencsak hagyományos és igencsak finom étel következik, borjúból. A házias ízek reneszánszukat élik nálunk a thai és mexikói konyha mellett, a kisfiam és a férjem nagy örömére, és szerencsére ezek az ételek kiválóan alkalmasak arra is, hogy nagyobb mennyiségben elkészítve mindenféle mértékű éhséget csillapítsanak. A polgári konyhát idéző tejszínes tárkonyos mustáros gombás összeállítást lehet hatásvadásznak is nevezni, de ez az érdemeit nem csökkenti, nem találkoztam még senkivel, aki nemet mondott volna rá. A borjú ideális választás hozzá, de itt is helyettesíthető a hús (szívem szerint itt bárányt írnék, de hát azt sem könnyebb beszerezni) például csirkével. Köretnek nálunk párolt rizs és vajban sült zöldbab készült mellé.
A blogon lévő hosszabb csend okáról pedig majd inkább máskor, egy másik bejegyzésben. :)
Szia!
Örülök, hogy végre olvashattam konyhád történéseiről, már hiányzott! Kipróbáltam és finom volt!
Minden jót kívánok!
Ja, és várom nagyon a folytatást!
Kedves Ágika, nagyon örülök, hogy ízlett! :) folytatás hamarosan! :)
2012. szeptember 7., péntek